NOVOSTI
Finale SK u Dohi

Samo nekoliko dana nakon što se u Cottbusu plasirao u svoje prvo finale Svjetskog kupa, Matija je ponovnim plasmanom u finale SK Doha, pokazao da je u životnoj formi. U svom drugom finalu, koje će zauvijek pamtiti zbog osvajenja svoje prve velike medalje, Matija je vrhunski odradio vježbu, dobio ocjenu 14.600 te osvojio srebrno odličje!!! Zlato je osvojio Armenac Harutyum Merdinyan,a broncu njegov sunarodnjak Artur Davtyan.
Marijo Možnik u svom prvom ovosezonskom nastupu u Svjetskom kupu nije uspio ponoviti nastup iz kvalifikacija u kojim je zauzeo 3.mjesto na preči, pao je iz svojeg elementa.
Medalje su osvojili Argentinac Cordoba, Japanac Takeda te broncu Amerikanac Leyva. Marijo je osvojio dobro 4.mjesto, ali ukupan dojam kvari činjenica da se pri padu ozlijedio. Na sreću, radi se o lakšoj ozlijedi te vjerujemo da nastup na Europskom prvenstvu neće biti upitan.
U finalu partera Hrvatska je imala još dva svoja predstavnika, Osječani Tomislav Marković i Andrej Korosteljev osvojili 4. i 7. mjesto.

Čestitke cijeloj hrvatskoj delegaciji na rezultatima postignutim u Kataru!


REZULTATI:

Konj s hvataljkama - finale
Preča - finale
Letak


Povratak