NOVOSTI
Svjetski kup u Cottbusu

Oba naša predstavnika u kvalifikacijama Svjetskog kupa njemačkom Cottbusu izborila su nastup u finalu! Tin Srbić je ocjenom 14.450 zauzeo 6. poziciju na preči, a Matija Baron ocjenom 14.626 se plasirao na 7. mjestu te su se obojica izborila svoja prva finala.
U finalu na konju s hvataljkama Matija je izveo odličnu vježbu do samog kraja, ali je pao u saskoku te zauzeo 8. mjesto. Naša največa mlada nada,18-godišnji Tin Srbić, na žalost nije nastupio u finalu zbog previda naše delegacije da je organizator u zadnji tren promjenio vrijeme finalnog nastupa.
Iako su zakasnili samo dvije minute, pravila nisu dopustila nastup 4.juniora Europe u svom prvom seniorskom finalu SK. Vjerujemo da će Matija i Tin nastupiti u još mnogo finala te im obojici čestitamo na prvim bodovima koje su osvojili u Svjetskom kupu, također i njihovim trenerima Tigranu Goričkom i Lucijanu Krce.
Napominjemo da je finalima Srbića i Barona ZTD u proteklih nekoliko godina afirmirao čak 7 finalista Svjetskog kupa (Možnik, Brez, Vugrinski, Kovačević, Kušan) BRAVO!


REZULTATI:

Preča - kvalifikacije
Konj s hvataljkama - kvalifikacije
Konj s hvataljkama - finale


Povratak