NOVOSTI
23. VPH i 2. Memorijal "Darijo Možnik"

Nakon pauze od nekoliko godina ZTD je ponovo preuzeo organizaciju 23. Višebojskog prvenstva Hrvatske za mlađe kategorije, ali ovog puta VPH je održan samo u muškoj konkurenciji. U subotu 10.05. nastupilo je 30-tak dječaka raspoređenih u kategirijama mlađih kadeta, kadeta te mlađih juniora.
Naš kadet Liam Rabić je prezentirao sigurnost i eleganciju te osvojio srebrno odličje, dok se mlađi kadet Petar Magdić zbog lošeg nastupa na ručama morao zadovoljiti s 12.mjestom.

Na 2.memorijalu "Darijo Možnik" održanom 11.05. 2014. nastupilo je 100-njak dječaka i djevojčica u kategorijama mlađih kadeta i kadeta "C" programa. Mlađa kadetkinja Ema Korasić osvojila je brončano odličje te pomogla ekipi u osvajanju 2.mjesta, dok je srebro osvojio mlađi kadet Jan Vrabec. Ekipno smo slavili u kategorijama kadetkinja i kadeta, a istaknuli su se 2. i 3. mjestom kadetkinje Majda Grgić i Lana Jerman te pobjednik Vito Telebuh i viceprvak Domagoj Bizjak kod kadeta.

Uz pohvale za organizaciju po prvi puta u Hrvatskoj uspješno je korišten i on-line sustav za prijavu i obradu podataka "Gymnastics-assistant" našeg člana i suca Mislava Kunsta.


REZULTATI:

Memorijal - kadetkinje
Memorijal - mlađe kadetkinje
Memorijal - MSG
Višebojsko prvenstvo hrvatske za mlađe kategorije - MSG


Povratak