NOVOSTI
Univerzijada 2023

Naši članovi i reprezentativci, ali također i studenti Jakov Vlahek i Liam Rabić na žalost se nisu uspjeli plasirati u finale konja s hvataljkama na kojem su nastupili na Univerzijadi održanoj u kineskom Chengdou.

Nakon izuzetno napornog puta koji je trajao dan i pol, i bez svojeg trenera Lucijana Krce, Jakov se i razbolio, te su obojica nastupili u lošijem fizičkom stanju pa su i same izvedbe bile ispod njihovih mogućnosti.

Jakov je završio 32. (12,700; start 5,6), a Liam 62. sa 11,466 (start 5,3) što u konkurenciji 80 sportaša solidno, iako smo se nadali da bi se Jakov mogao približiti finalu. Ipak ako su među tim sportašima aktualni olimpijski pobjednik Daiki Hashimoto koji je predvodio japansku reprezentaciju te Zhang Bohengom, višebojskim prvakom svijeta iz 2021. koji je predvodio kinesku reprezentaciju, kao i jaka reprezentacija Tajvana, svakako finale na konju, ali i drugim spravama je bilo svjetske klase te je bio potreban vrhunski nastup za koji ovaj put ipak nije bilo sve posloženo.

Čestitamo obojici te im želimo sretan povratak kući!


Povratak