NOVOSTI
Europsko Prvenstvo 2023

Nakon osvojena dva europska srebra u Szczecinu 2019. i Mersinu 2020. godine, Tin se konačno popeo i na najviše postolje Europskog prvenstva.

Nakon rutinskog nastupa u kvalifikacijama Tin je u finalnom nastupu povećao svoju startnu ocjenu na 5,9, ubacio je element "Kolman" koji već duže vrijeme trenira, ali mu je ipak novost u vježbi te odličnim nastupom dobio 14,233 i tako završio ispred Talijana Carla Macchinija (14,200), broncu je osvojio Ukrajinac Illia Kovtun (13,966).

Ovo mu je bilo 7. veliko finale te čak 6. medalja, a osim 3 europske medalje osvojio je i olimpijsko srebro u Tokiju 2021. te svjetsko zlato u Montrealu 2017. i srebro u Stuttgarta 2019. Predsjednik HGS-a je rekao kako nije potrebno izreći koji mu je ostao cilj, ipak kažimo da je osvojio sve osim Olimpijskog zlata!

Velike čestitke našem šampionu Tinu i našem kolegi Lucijanu Krce koji je iskovao još jednu veliku medalju!

Doček za Tina smo organizirali u Sokolskom domu, ovaj puta interno bez političara i novinara, naravno Tin je slavio i u svojoj Dubravi, a zajedno s trenerom te predsjednicima saveza i našeg društva Marijom Možnikom i Vladimirom Savićem bio je na prijemima kod Predsjednika te u Gradu Zagrebu.


GALERIJA:Povratak