NOVOSTI
Fantastičan doček za olimpijsko srebro

Fantastičan doček i bakljadu upriličili su Tinovi prijatelji iz Dubrave na zagrebačkom aerodromu 4.8.2021. U dočeku su sudjelovali i naši članovi, Tinova obitelj, vodstvo HGS-a i ZGS-a, tete iz vrtića i mnogi drugi. Tin i Lucijan iako iscrpljeni jer su prije toga izdržali duge govore visokih uzvanika te bezbroj novinarskih pitanja pri izlasku su oduševljeno gledali veličanstven doček, a Tin je naravno odmah uskočio u proslavu sa svojim društvom. Baklje su upaljene iza ponoći pa je doček izgledao još spektakularnije, a brojni transparenti upotpunili su događaj.
Narednog dana u Sokolskom domu smo priredlili doček i puno kraću novinsku konferenciju, a visoki uzvanici Ministarstva, HOO-a, Grada Zagreba i dr. su kratko pozdravili Tina i Lucijana, najemotivniji govor je održao mladi predsjednik HGS-a, Tinov dugogodišnji suvježbač i uzor Mario Možnik.
Brojni članovi našeg kluba, kolege i prijatelji gimnastike došli su pozdraviti naše srebrne junake te ostali na druženju, a Tin i Lucijan nakon nekoliko nastupa na TV postajama kreću na zasluženi odmor!

Čestitamo još jednom Tinu i Lucijanu na povijesnom olimpijskom srebru!


GALERIJA:Povratak