NOVOSTI
Treninzi u dvorani konačno počeli!

Nakon tromjesečne pauze odnosno zabrane rada klubovima za sve rekreativne i natjecateljske programe, osim za mali broj kategoriziranih sportaša, konačno je stožer civilne zaštite odobrio provođenje treninga u dvoranama. Frustracija trenera, roditelja i djece je bila sve veća, pogotovo zbog velikog broja apsurdnih odluka poput dozvole rada momčadskih kontaktnih sportova, a zabrane rada individualnog beskontaktnog sporta, dozvole rada balon objekata koji su u nekim zemljama i tako zabranjeni i sl. odluka koje su postojale u sportu, kulturi, privredi i dr.

Početkom godine došle su nam i neke nove sprave koje smo prošle godine nabavili, ali dugo vremena nije bilo sportaša koji bi na njima vježbali.

Nadamo se da ubuduće neće biti takvih zatvaranja sportskih objekata jer sport je od iznimne važnosti za jačanje imuniteta te unaprjeđenje fizičkog i psihičkog statusa djece i odraslih.

Pozivamo sve naše članove da se priključe treninzima, kao i prije prekida rada pridržavamo se svih epidemioloških mjera i molimo sve članove da nam pomognu u tome!


Povratak