NOVOSTI
SK Szombathely 2020

Naši gimnastičari/ke su fantastično nastupili na natjecanju Svjetskog kupa koje je održano od 2.-4. listopada 2020. u mađarskom Szombathelyu, hrvatski reprezentativci plasirali su se u 7 finala, od čega čak 4 finala su ostvarili članovi ZTD-a, a od tri medalje hrvatskih reprezentativaca dvije najsjajnije dolaze k nama u centar Zagreba!

Čestitamo Robertu Seligmanu na srebru koje je osvojio na konju s hvtaljkama te Filipu Udeu i Tijani Korent na 4. odnosno 7. mjesu u finalima, ali najveće čestitke idu gimnastičarima ZTD "Hrvatski Sokol"!

Christina Zwicker je na parteru osvojila 8. mjesto u finalu, ali nije bilo mjesta za tugu jer je prije toga na gredi osvojila svoju prvu medalju na Svjetskom kupu i to odmah zlatnu. Na gredi je u finalu nastupila i naša Tina Zelčić, ali je na žalost pala te osvojila 7. mjesto.

Za dvostruku pobjedu ZTD-a pobrinuo se Tin Srbić koji je na preči kvalitetno nastupio te dominantno osvojio novu zlatnu medalju, svoje 7 zlato od ukupno osvojenih 14 medalja sa svjetskih kupova. Ipak, još uvijek naš najuspješniji sportaš na natjecanjima Svjetskog kupa ostaje Marijo Možnik s osvojenih ukupno 17 medalja sa SK.

Velike čestitke svim hrvatskim reprezentativcima na odličnim rezultatima na prvom većem natjecanju nakon duge pauze!

Povratak