NOVOSTI
Izborna skupština HGS-a

Marijo Možnik je izabran za novog predsjednika Hrvatskog gimnastičkog saveza!
U subotu 30.5.2020. održana je Izborna skupština HGS-a u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin na kojoj je prisustvovalo 49 od ukupno 65 članova Skupštine. Našeg člana i bivšeg prvaka Europe iz 2015. Marija Možnika jednoglasnom odlukom su izabrali predstavnici klubova krovne hrvatske gimnastičke organizacije na mandatno razdoblje 2020-2024.

Nakon 9 godina predsjedanja magistra Steve Tkalčeca, funkciju predsjednika preuzeo je jedan od naših najuspješnijih sportaša (1 svjetska, 2 europske medalje, 3 ukupne pobjede u Svjetskom kupu, 19 medalja sa natjecanja SK), koji je sada asistent na Kineziološkom fakultetu te je nedavno postao i doktor znanosti na istoj instituciji.

Novi predsjednik Skupštine HGS-a je predsjednik našeg Društva Vladimir Savić, njegov zamjenik Željko Ivelić, a funkciju glavne tajnice HGS-a nastavlja obnašati Iva Murat Koić.
Dopredsjednici Saveza su Vladimir Mađarević iz Osijeka i Mario Vukoja iz Čakovca, a novi Izvršni odbor čine Deni Borozan iz Splita, Diana Lukašić iz Rijeke te Tomislav Hodak i Marko Musić iz Zagreba.
U Nadzorni odbor izabrani su Tomislav Krističević, Jurica Suhin i Suzana Šop, a u Disciplinski odbor Boris Čulin, Ankica Jengić i Đorđe Stojšić.

Marijo je prezentirao ambiciozan plan modernizacije HGS-a kroz poboljšanje elektronske evidencije cijelog sustava, prijave europskih projekata, edukacije trenerskog i sudačkog kadra te nastavka poboljšanja rada HGS-a u svim segmentima.

Želimo mu puno sreće i uspjeha u obnašanju ove važne funkcije!


GALERIJA:Povratak