NOVOSTI
Preminuo Boris Pintarić

Hrvatska gimnastička zajednica s tugom je primila vijest da je u 88. godini preminuo Boris Pintarić, čovjek koji je više od 70 godina djelovao u brojnim sportovima, a svakako najviše uključen je bio u upravo u sportskoj gimnastici. Obnašao je funkcije u mnogo klubova i saveza Grada Zagreba brojnih sportova i sportske rekreacije, a svakako najveći obol je dao u ZTD-u "Hrvatski Sokol" gdje je obnašao funkcije trenera, dopredsjednika, predsjednika te funkciju člana Uprave do samoga kraja.
Sudjelovao je u dovođenju Svjetskog kupa u Zagreb 1982.godine, a najveći doprinos imao je u sudačkoj zajednici gdje je bio cijenjen i prepoznat kao međunarodni sudac s najdužim stažem, s položenih čak 12 ciklusa, odnosno 48 godina staža međunarodnog suca!

Oproštaj od Borisa Pintarića će biti dana 05.03.2020. u 12:10 sati na krematoriju u Zagrebu, a gimnastička zajednica pozdravit će legendarnog Pintu posljednji puta u subotu 07.03.2020. u 12:00 sati u prostorijama toliko mu voljenog Doma "Hrvatskog Sokola".

Neka mu je laka hrvatska zemlja!


Povratak