NOVOSTI
Vladimir Savić novi predsjednik ZTD-a

Zbog ostavke predsjednika Društva Tigrana Goričkog koji je obnašao ovu funkciju od 2016.godine, sazvana je Skupština društva.
Tigran nas je nakon 38 godina djelovanja u ulozi vježbača, trenera, člana Upravnog vijeća te gotovo četiri godine i predsjednika društva odlučio napustiti krajem godine te mu se ovim putem zahvaljujemo na svemu što je za naše društvo napravio!

Skupština je podržala prijedlog Upravnog vijeća kako bi najbolje bilo da vođenje našeg društva nastavi dotadašnji dopredsjednik te je izglasala doc.dr.sc. Vladimira Savića za novog predsjednika ZTD "Hrvatski Sokol".

Vladimir Savić je voditelj Nacionalnog laboratorija za ptičju gripu pri Hrvatskom veterinarskom institutu i docent je na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a član je našeg društva više od 35 godina.

Sportsku karijeru započeo je u GK "Split" te dolaskom na studij u Zagreb, odlučio se priključiti najkvalitetnijem gimnastičkom kolektivu gdje je i nastavio trenirati, 7x je bio višebojski prvak Hrvatske te ostvarivao zapažene rezultate na međunarodnim natjecanjima.

Aktivan je član veteranske sekcije i izuzetno uspješan veteran natjecatelj koji redovito osvaja odličja na domaćim i međunarodnim veteranskim natjecanjima. Želimo novom predsjedniku i svima nama uspješno djelovanje


Povratak