NOVOSTI
Aton kup 2019

Odlične rezultate su postigli naši gimnastičari početnici, osvojivši čak 6 pojedinačnih i 5 ekipnih naslova na ovogodišnjem Aton kupu u Nedelišću!
U ženskoj konkurenciji u kategoriji predškolaca pojedinka Elena Gašparović osvojila je brončanu medalju, dok je kod 1.razreda najbolja bila Hana Gorup na 10. mjestu.
U kategoriji 2.razreda zlato i broncu osvojile su naše Vita Predović i Kora Matulović te uz dobre nastupe ostalih djevojčica uvjerljivo osvojile ekipni naslov u konkurenciji 6 ekipa.
Kod 3.razreda, broncu je osvojila Antea Ugarković, a u kategoriji 4.razreda ostavarili smo trostruku pobjedu, Bruna Piteša je bila prva, Bruna Bjelinski druga, a Ana Ivanda treće. Ne treba posebno napominjati da su cure ekipno osvojile 1. mjesto od 7 ekipa.
Kod 5.razreda Ema Merslavić je bila 5., kao i Natalija Grgat u 6.razredima, u kategoriji 7.razreda, Leona Kelčec i Margareta Perović su osvojile srebro i broncu, a kod 8. razreda smo osvojili dvije medalje. Iva Blažinčić je osvojila zlato, a Vita Pučar broncu.
U ekipnoj konkurenciji čak 13 ekipa, naša ekipa 5.-8. razreda predvođena navedenim djevojkama osvojila je zlato! Sve zajedno 3 ekipne i 3 pojedinačne pobjede u ženskoj konkurenciji.

U muškoj konkurenciji kod predškolaca su dvostruku pobjedu ostvarili zlatni Grgur Skala i srebrni Karlo Krka te pogurali svoju ekipu do pobjede. Kod dječaka 1. razreda isto je uspjelo Patriku Perici i Mariju Šariniću te njihovoj zlatnoj ekipi. U ostalim razredima imali smo samo pojedince, ali i oni su bili vrlo uspješni.
U 2.razredu pobjedu je ostvario Stjepan Knežević, u 3.razredu Mak Flatz je osvojio 4.mjesto, u 4.razredima Noa Egić i Moris Matić su osigurali srebro i broncu, a kod 5.razreda Marin Momčilović je osvojio 5.mjesto.
Sve zajedno 2 ekipne i 3 pojedinačne pobjede u muškoj konkurenciji.
Ukupan učinak je čak 6 pojedinačnih pobjeda, uz brojnesrebrne i brončene medalje te 5 ekipnih pobjeda, čestitamo svima koji su sudjelovali i ostvarili ove odlične rezultate, vježbačima i trenerima!


REZULTATI:

Rezultati MSG
Rezultati ZSG 3-4 razred
Rezultati ZSG 5-8 razred
Rezultati ZSG predškolke 1-2 razred


GALERIJA:Povratak