NOVOSTI
SK Cottbus 2018

Nakon dominacije u kvalifikacijama gdje je uvjerljivo osvojio prvo mjesto, Tin je dominirao finalnim natjecanjem sve do pojave posljednjeg natjecatelja, aktualnog svjetskog prvaka, Nizozemca Epkea Zonderlanda koji je za svoj nastup dobio konačnu ocjenu 14.866.
Tin se tako na prvom Svjetskom kupu čiji se rezultat zbraja kao kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju okitio srebrnom medaljom i napravio prvi veliki korak prema plasmanu na OI. Za svoju vježbu zaradio je visoku ocjenu 14.733 te se pozicionirao na drugo mjesto. Trećeplasirani je bio Japanac Hidetaka Miyachi s osvojenih 14.533 bodova. Napomenimo da je Tin izveo start 5.9, dok je početna ocjena Zonderlanda bila 6.7, što pokazuje kako je Tin izuzetno "čisto" izveo svoju lakšu kombinaciju. Pošto je ovo bilo zadnje natjecanje sezone, Tin će u prijelaznom periodu raditi na tome da teža kombinacija bude jednako tako dobro izvedena te na proljeće očekujemo nove borbe i uspjehe na natjecanjima Svjetskog kupa, kao i na EP te SP. Naš drugi "prečaš", finalist EP iz Cluja, Anton Kovačević je odlično krenuo u sezonu osvajanjem bronce na Svjetskom kupu u Bakuu početkom godine, u više navrata pokazivao je odličnu formu, no izostali su odlični nastupi na samim natjecanjima te je i u

Čestitke Tinu i treneru Lucijanu, na još jednoj odličnoj natjecateljskoj sezoni (2 zlatne i jedna srebrna medalja sa SK te 4.mjesto u finalu SP), kao i svim trenerima i natjecateljima naših reprezentativaca!


REZULTATI:

Kvalifikacije
Finale


GALERIJA:Povratak