NOVOSTI
Završnica kupa HR C program 2018

Ženska sportska gimnastika je odlično nastupila drugog dana završnice Kupa HR u C programu, održanom 11.11.2018. u Slavonskom Brodu.
U kategoriji mlađih kadetkinja prvo mjesto je osvojila Lana Vukušić, dok je u kategoriji kadetkinja također zlato osvojila Lana Landeka te pomogla svojoj ekipi osvojiti i ekipni naslov. Kod mlađih juniorki najbolje plasirana je bila Irma Novosad na 7.mjestu, ali ekipa je uspjela osvojiti titulu pobjednika. U kategoriji juniorki najuspješnija je bila Amanda Fak koja je srebrom iz pojedinačnog naslova, pomogla svojoj ekipi osvojiti srebro i u ekipnom plasmanu.

U muškom dijelu naslova osvojili smo ekipne naslove u sve tri kategorije.
U kadetskoj kategoriji Antonio Padmosoekarto je osvojio i pojedinačni naslov pobjednika Kupa, kod juniora Tin Vrabec nije uspio obraniti naslov pobjednika iz 2017., ali je osvojio srebrno odličje, dok su u seniorskoj kategoriji odlično nastupili i do kraja se borili za naslov, te završili kao zlatni Benedikt Kukec i srebrni Roko Lozić.

Čestitamo svim natjecateljima koji su se plasirali na završnicu, a naročito osvajačima odličja u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji, kao i trenerima na odličnim rezultatima. Zahvaljujemo se organizatorima na trudu i dobroj organizaciji natjecanja.


REZULTATI:

Rezultati


GALERIJA:Povratak