NOVOSTI
SK Doha 2018

Tin Srbić, aktualni svjetski prvak na preči i najbolji sportaš Hrvatske za 2017. je nastavio svoj zlatni niz pobjedivši na svojem prvom natjecanju nakon petomjesečne stanke. Tin je nastupio na izrazito jakom natjecanju Svjetskog kupa u Dohi, gdje će se za pola godine održati i Svjetsko prvenstvo na kojem će braniti svoju titulu.
U kvalifikacijama je Tin išao na sigurno, kao četvrti se plasirao u finale preče, no danas je u borbi za medalje izveo jači start (6,4) te s jednom od svojih najboljih vježbi ikada i ocjenom 14,800 bodova potpuno deklasirao izrazito jaku konkurenciju u Dohi.
S njim na postolju stajali su srebrni Amerikanac Marvin Kimble (14,533) i brončani Kinez Shudi Deng (14,500).

Čestitamo Tinu i treneru Lucijanu na osvajanju nove medalje sa Svjetskog kupa kao i na preuzimanju vodeće pozicije u ukupnom poretku SK za period 2017.-2018. Osim Tina koji se nakon Dohe probio na vodeću poziciju, naš drugi prečaš Anton Kovačević nakon osvajanja bronce u Bakuu prije nekoliko tjedana, u ukupnom poretku Svjetskog kupa je na 4.poziciji, što čini ZTD trenutno najuspješnijim klubom na svijetu na ovoj spravi!


REZULTATI:

Rezultati


GALERIJA:Povratak