NOVOSTI
SK Varna 2017 - Finale

Prvog dana finalnog natjecanja Svetskog Challenge kupa u Varni naš mladi reprezentativac Jakov Vlahek nas je sve ponovo ugodno iznenadio i u finalu na konju s hvataljkama staloženo i samouvjereno napravio svoju vježbu te osvojio brončanu medalju! Priželjkivali smo da će 20-godišnji Jakov nastupiti bez pritiska, ali da će odraditi svoj najbolji ovogodišnji nastup za koji je dobio ocjenu 13,900 te osvojiti medalju, samo smo mogli sanjati.
Pobjedu je odnio Bjelorus Andrej Lykhovitskiy ispred Francuza Cyrila Tommasonea i naravno našeg Jakova, dok je glavni favorit natjecanja Oleg Verniaiev pao i osvojio 5.mjesto.

Drugog dana finala, Anton je dokazao da se u potpunosti fizički i psihički oporavio od pada na finalu EP u Cluju te nakon lakše vježbe u kvalifikacijama, napravio svoju težu kombinaciju od 6,1 za što je ocijenjen konačnom ocjenom 14,150 te je osvojio još jednu brončanu medalju.
Zlato je osvojio Brazilac Caio Souza, a srebro Kolumbijac Jossimar Calvo Moreno, obojica ocjenom 14,200, samo pola desetinke boda ispred Antona, koji je zlato izgubio malom nesigurnošću na saskoku.

Čestitke našim dečkima i trenerima na nove dvije medalje sa SK!


REZULTATI:

Rezultati


GALERIJA:Povratak