NOVOSTI
27. Memorijal Stjepan Boltižar

Nakon nekoliko godina samo seniorskih natjecanja na memorijalu "Stjepan Boltižar", ovogodišnji 27.memorijal obilježili smo nastupom veterana.

U kategoriji 30-40 godina prvo mjesto je osvojio naš donedavni seniorski reprezentativac Marko Brez,
U najbrojnijoj kategoriji, onoj od 41-50 godina slavio je bivši kineski B reprezentativac, a sada hrvatski građanin Huang Wei Dong.
U kategiji 51-60 godina najuspješniji je bio Čeh Josef Binovec,tijesno ispred našeg najvrijednijeg veterana Vladimira Savića te odličnog Slovenca Mirana Dernikovića.
U kategoriji 61+, jedini je nastupio, ali ponovo svojim nastupom sve impresionirao 65 godišnji Varaždinac Stjepan Stolnik.

Uz natjecanje i proglašenja vetarana vidjeli smo nastupe naših gimnastičarki. U mlađoj grupi nastupile su Antea Šikić Kaučić, Eva Klenkar, Klara Pavić I Sara Hruškovec, a u starijoj grupi Lara Rabić, Vita Škiljo, Sara Šulekić, Nika Jerman. Odlične koreografije je pripremila trenerica Svitlana Sergijenko.

Proglasili smo i najuspješnije sportaše našeg Društva!
Sportaši ZTD-a za 2016. su mlađi kadeti Lana Landeka i Davor Stipac, kadeti Sara Šulekić i Vito Telebuh, mlađi juniori Mirta Hotko i Liam Rabić, juniori Christina Zwicker i Tin Vrabec te najuspješniji seniori Dora Kranželić i Tin Srbić.

Posebno priznanje za honorarne trenere koji su se najviše angažirali i trudili oko naših programa dobili su Alena Šimić i Filip Boroša!

Nakon svih proglašenja članovi, roditelji te gimnastičari su uživali u druženju na galeriji, a veterani nakon cateringa nastavili druženje obilaskom zagrebačkog adventskog sajma!


REZULTATI:

Rezultati 30-40 i 41-50 godina
Rezultati 51-60 i 61+ godina


GALERIJA:Povratak