NOVOSTI
Završnica Kupa HR 2016

Naše cure su ostvarile odlične rezultate na finalu Kupa Hrvatske u "C" programu, najbrojnijem programu u kojem sudjeluju gotovo svi hrvatski klubovi.
U kategoriji mlađih kadetkinja ostvarili smo dvostruku pobjedu. Prvakinja i doprvakinja kupa HR su Lana landeka i Eva Klenkar, a uz solidne nastupe ostalih djevojčica ostvarili smo i vrijednu ekipnu pobjedu.
Kod kadetkinja dominantnu pobjedu je ostvarila Antea Šikić Kaučić i pomogla ekipi u osvajanju ekipnog 3.mjesta u ovoj najbrojnijoj kategoriji ženskog C programa, ali i cijelog natjecanja.
Najuspješnija mlađa juniorka Tonka Milanović je osvojila 6.mjesto te predvodila ostatak ujednačene ekipe do velike ekipne pobjede.
Jedina naša juniorka koja je nastupala, Marta Bracanović je osvojila dobro 6.mjesto, a jedina seniorka Laura Pavić je završila na 16.mjestu.
U muškoj konkurenciji, kod kadeta Karlo Dobrinčić i Neven Lukačević su bili 13. te 17. u konkurenciji više od 40 natjecatelja, dok je u konkurenciji juniora Tin Vrabec bio blizu postolja, osvojivši 4. mjesto, Roko Lozić je također dobro nastupio, ali se zbog pogreške na ručama morao zadovoljiti 8.mjestom.

Čestitamo svim našim natjecateljima/cama te trenerima, bravo za osvojene medalje i ekipne pehare!


REZULTATI:

C - program višeboj


GALERIJA:Povratak