NOVOSTI
SK Mersin 2016

Manje od 24 sata prije očekivanog dolaska naše delegacije na aerodrom u Istanbulu, dogodio se strašan teroristički napad s brojnim žrtvama. Nakon konzultacija s organizatorom sve delegacije su otkazale put, a domaćini su simbolično nastupili na natjecanju lokalnog tipa umjesto na Svjetskom kupu, u kojem u zadnje vrijeme postižu odlične rezultate.

Naši predstavnici su izgubili šansu osvojiti bodove u Mersinu te će na poslijednjem SK u Szobathelyiju pokušati popraviti ukupan poredak na svjetskoj rang ljestvici. Marijo Možnik na žalost neće nastupiti na zadnjem SK godine u Mađarskoj, a kako je nastupio na samo 2 od 4 nastupa na SK (od 10-tak natjecanja, ukupno se zbrajaju najbolja 4 rezultata), teško će zadržati 10.mjesto kojeg sada drži. Tin Srbić će nastupiti u Szombathelyiju i ima šansu popraviti ili zadržati svoj plasman, trenutno se nalazi na 5.mjestu svjetske ljestvice.

Nasreću nitko od gimnastičara koji su putovali za Mersin nije bio ozlijeđen. Obiteljima stradalih u teroristikom napadu izražavamo sućut.


Povratak