NOVOSTI
Pakoštane 2015

Nakon prvog održanog kampa tj. ljetnih priprema u "Pine Beach Pakoštane" 2014. godine i privakavanja na novu sredinu nakon odlaska iz SRC "Mirta" na Silbi nakon 30-tak godina, ovog ljeta u potpunost smo se adaptirali na novo podneblje i uživali u svemu što nam kamp može ponuditi.

50-tak gimnastičara i trenera (treneri Lucijan Krce, Marko Brez, Alena Šimići Marko Musić uz povremenu pomoć trenera Luke Slavnovića te članova Darka Bilandžije i Damira Bunčića) po prvi puta su vježbali u novonapravljenom gimnastičkom parku gdje smo u suradnji s "Pine Beach" postavili olimpijske sprave za gimnastičare u posebno uređenom i ograđenom prostoru.Dvovisinske ruče, preča, karike, muške ruče, konj, niska greda te dio pokretnih rekvizita i trenažera uz mnoštvo strunjača stvorili su prekrasnu dvoranu na otvorenom. Vjerujemo da će dogodine pokazati interes gimnastičkih klubova iz Hrvatske te inozemstva, čime će Pine beach dobiti pravu gimnastičku notu.

Zahvaljujemo se Pine Beach Pakoštane i g.Slobodanu Bursaću na dobro odrađenom uređenju "gimnastičkog parka" te vjerujemo da će u dogledno vrijeme park biti dodatno proširen kako bi u njega mogli smjestiti akrobatsku stazu od strunjača na napuhavanje koje planiramo nabaviti za ljeto 2016.

Pozdravljamo naše polaznike koji su bili odlični gosti kampa i primjerni sportaši, vjerujemo da smo se svi zajedno odlično proveli te da ćemo dogodine doći u još većem broju.

Čestitamo "Pine Beach Pakoštane" na izgradnji novog restorana u kojem smo uživali u još boljim poslasticama.

U natavku pogledajte slike s priprema/ljetovanja u Pakoštanima 2015. te trenerske kajak regate!

U subotu 27.6. održana je regata u kojoj je sudjelovalo 8 natjecatelja u 4 kajaka.


Pobjednici regate bili su Marijo i Darko, drugo mjesto zauzeli su Marko B. i Luka, za treće mjesto izborio se dvojac Ante - Marko M., dok su favoriti utrke Lucijan i Vlatko zbog izokretanja nažalost završili na posljednjem mjestu.

1. Marijo i Darko:

2. Marko B. i Luka:

3. Ante - Marko M.:

4. Lucijan i Vlatko:
GALERIJA:Povratak