LJETOVANJE NA SILBI!

USPJEŠNO I ZABAVNO SMO PROVELI LJETOVANJE NA SILBI OD 17.-27.7.2013.!!!

40 GIMNASTIČARA, 10 DANA ZA SJEĆANJE!

POGLEDAJTE SLIKE U NAŠOJ GALERIJI TE VAS OČEKUJEMO SLJEDEĆEG LJETA NA NEZABORAVNOM KAMPU SILBA 2014.

SILBA:
  • MALI OTOK UDALJEN 1.45h KATAMARANOM OD ZADRA
  • NEMA HOTELA, MOTORNIH VOZILA, PA ČAK NITI BICIKALA
  • PJEŠČANE PLAŽE, ČISTO MORE, ZVUK CVRČAKA I NETAKNUTA PRIRODA
  • IDEALNO MJESTO ZA AKTIVAN ODMOR I NEZABORAVNO DRUŽENJE


Otok Silba je otok izuzetne prirodne ljepote koji obuhvaća površinu 15 km², smješten u Zadarskom arhipelagu između otoka Premude i Oliba. Bujna mediteranska vegetacija, neponovljiv zvuk cvrčaka, brojne šljunčane uvale, prekrasne pješčane plaže te netaknuta priroda najbolje objašnjavaju status parka prirode koji Silba nosi. Na otoku nema automobila pa čak niti bicikala ćime je omogućena potpuna psihička relaksacija posjetitelja te maksimalna sigurnost djece.

Smještaj je u bungalovima kampa OH "MIRTA" u borovoj šumi neposredno uz najljepšu pješčanu plažu Šotorišće te pruža idealne uvjete za odmor, rekreaciju i pripreme mladih sportaša. Sobe su višekrevetne sa etažnim tuševima i WC-ima. U suvremeno opremljenom restoranu priprema se uvijek svježa i zdrava hrana prema dječjim potrebama.

Korisnicima je na raspolaganju višenamjensko betonsko igralište, teren za odbojku na pijesku, dvorana za stolni tenis, a našim članovima i gimnastičke sprave (dvorana u prirodi) te drugi rekviziti za igre na vodi i kopnu.